Per tirar endavant la publicació digital necessitem:

·         Una imatge per utilitzar a la portada

NEUROSI usarà aquesta imatge per crear la portada del llibre seguint els criteris estàndards de l’editorial. La portada, que crearà NEUROSI, inclourà el nom de l’autor, el títol del llibre, el logo de NEUROSI, la imatge que ens has facilitat i els esments a premis o altres guardons (si és el cas).

La mida de la portada ha de ser un A5 amb una resolució mínima de 300 punts per polzada (ppp) que equival a 1748 x 2480 punts.

La imatge no ha d’estar subjecte a copyrights, és a dir, no ens val una imatge baixada directament d’internet.

·         Breu ressenya del llibre

Màxim 500 paraules.

·         Breu biografia de l’autor

Unes 500 paraules on pots incloure referències a blogs, a webs, a pàgines personals en xarxes socials, a altres pàgines de referència així com qualsevol altra informació que creguis oportú incloure.

·         Fotografia de l’autor

NEUROSI prefereix fotografies fetes amb la càmera del mòbil sostingut amb la mà dreta, el braç estirat, a 45 graus del tors i lleugerament per sobre l’espatlla, girant el cap cap a la càmera i posant expressió d’enuig. Tanmateix, NEUROSI acceptarà altres opcions.

·         Text complet i corregit del llibre a publicar

NEUROSI no alterarà aquest text. En cas que calgui una revisió o una traducció cap a altres idiomes, CaballeriaTASL, empresa mare de NEUROSI, et pot oferir aquest servei a preus competitius.

·         Material addicional (opcional)

Imatges, vídeos o àudios relacionats amb el llibre o l’autor (si s’hi volen incloure).

·         Les teves dades completes

Nom, cognom, adreça, DNI, telèfon, email, etc