Paraules amb l’esperança de la no violència

Per comprar el llibre, feu clic a:

iTunes  Amazon

L’Associació de Dones de Ripoll és una entitat sense ànim de lucre que des de l’any 1992 treballa donant suport a les dones, organitzant actes reivindicatius, culturals, formatius i també de lleure. El seu esforç està encaminat a conscienciar la societat per tal d’acabar amb les injustícies que pateixen les dones des de temps ancestrals i assolir la igualtat en tots els àmbits eradicant la violència de gènere.

Per commemorar el 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència de gènere, van convocar el Concurs de Microrelats Susanna Rafart, Paraules amb l’esperança de la no violència. Fruit d’aquest concurs, neix el llibre digital Paraules amb l’esperança de la no violència, que inclou el relat guanyador de la categoria “Adults” escrit per Montserrat Jiménez Vila, el relat guanyador de la categoria “Juvenils” escrit per Marta Moral Blanch, una selecció dels microrelats presentats i una petita mostra en forma de fotografies d’algunes de les activitats que han dut a terme durant la seva trajectòria associativa.

Els guanys que deixi aquest llibre digital aniran destinats a la casa d’acollida de dones de la província de Girona que han patit en la seva pròpia pell la violència masclista.

ADR-Portada-ByNEUROSI

468 ad