Maria Marcé Gibert

Vaig néixer a Sant Pere de Torelló ara fa 68 anys. Vaig estudiar Comerç, Administració i Comptabilitat a Vic i vaig passar la joventut a Torelló. Més tard vaig anar a viure i estudiar a Winsor (Anglaterra). Allà vaig em vaig casar amb un italià que em va portar a viure i a treballar a Milà (Itàlia) i després a València (Espanya). Des de fa 13 anys visc a Sant Vicenç de Torelló i actualment estic jubilada.

Tenia set anys quan vaig escriure una primera poesia dedicada a la primavera i vaig tenir l’honor de llegir-la públicament al final del curs escolar. Això em va motivar per escriure i des de llavors he anat provant d’escriure relats curts, mai divulgats.

Dins d’un curset d’escriptura de contes infantils que es va impartir a Sant Vicenç, ara fa dos anys, vaig escriure el meu primer conte infantil: En Marti Petit que sempre es mamava el dit. Més endavant, també a Sant Vicenç, vaig començar un curs d’escriptura creativa on vaig tenir l’oportunitat de conèixer i posar en practica diferents temàtiques i estils literaris.

Fou en aquests cursos on vaig descobrir NEUROSI i el concurs de relats eròtics. L’erotisme és un tema que sempre he considerat que no domino massa bé, però animada per l’Elisenda, professora i els companys de curs, vaig gosar participar-hi.

Un altre de les meves grans aficions és la fotografia. Fer que les meves fotografies parlin i que les històries que escric siguin visibles als lectors és un altre dels reptes que voldria assolir.

MariaMarceGibert-BN

Llibres

II Concurs de Relats Eròtics 2014

Portada-IICRETE-ByNEUROSI

 

468 ad