Manel Ferrer

Manel Ferrer (Girona, 1993). Presentador, locutor, escriptor i estudiant de comunicació.

En l’actualitat col·labora en programes radiofònics de Ràdio4-RNE i Onda Cero, també apareix en diferents tertúlies de Canal Català i escriu columnes per al diari El Punt-Avui i la revista Elle.

Des de ben petit és un apassionat del món de la comunicació i des de llavors fins ara s’hi ha dedicat, començant amb la premsa escrita i després alternant amb ràdio i televisió. Tot això ho va reflectir en el seu primer llibre “En directe des del meu somni” que va ser un dels més venuts en aquell moment.

Amb un esperit emprenedor va posar en marxa l’any 2012 el diari digital LaNotícia.Cat que és gestionat amb totalitat per joves estudiants de comunicació.

Capaç de crear un aire de confiança en cadascuna de les seves seccions radiofòniques i amb habilitat per mostrar proximitat amb la gent que el veu a la petita pantalla i que llegeix setmanalment les seves columnes.

Ara presenta Sense feina però amb Twitter, la seva primera novel·la juvenil que segons ell farà que molt joves se sentin identificats amb els personatges de la història.

FotoFinal

Entrevista de Cristian Sánchez a Manel Ferrer (Blog UABSAPP).

UABsApp

468 ad