Jordi Caballeria

Nascut a Manlleu l’any mil nou-cents cinquanta-vuit, la seva vida ha seguit, entre altres, les rutes fluvials del Ter i el Freser per Manlleu, Ribes de Freser, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses on ara dirigeix l’empresa Caballeria Traduccions & Autoedició SL, una empresa de traducció d’àmbit internacional.

Estudiant de jove a Ripoll a l’Escola Salesiana primer i a l’Institut Abat Oliba després, continua amb estudis  de tecnologies i llengües en diverses universitats de Barcelona. Apassionat de la física, l’escriptura i la interpretació de la vida en clau científica intenta explicar els fets de la infantesa, els fets de l’adolescència, els fets quotidians, els fets de l’amor i els fets inexplicables del món amb una poderosa narrativa inexorable.

Afectat per la gravetat universal i els imparables raigs còsmics, busca sojorn tant als vents estèrils de l’espai com a la calma de la lletra contundent o calmada. Escriu amb ira, decisió i tendresa sobre gairebé tot. Apassionat de les noves tecnologies es refugia en les antigues per a retrobar l’essència de l’home, si és que és possible encara. Incansable, busca sense parar la reunificació en l’escriptura de les forces elementals de l’home.

Escriu el blog el blog personal Time Changes Everything, va participar com a coautor al blog Foc Creuat amb Jordi Remolins del qual es va publicar el llibre Foc Creuat (disponible també en aquesta editorial), i actualment està crant el blog Rimatges amb en Xavier Rivero Tarruella, poeta de qui properament aquesta editorial en publicarà un recull de poemes.

 

Llibres

Narrativa

Sexe Creuat

Foc Creuat

El temps, que tot ho emmerda

Poesia

Variacions

 

 

Autor

468 ad