Relats Eròtics 2016

Llibre digital

Si voleu el llibre en versió digital, feu clic al botó corresponent

iTunes  Amazon

Llibre paper

Si voleu el llibre en paper, demaneu-lo a info@neurosi.com i us l’enviarem.


Guanyadors ex aequo: Pere Pèries i Juan Manuel Velasco.

L’Editorial Digital NEUROSI presenta en aquest llibre el recull dels millors relats presentats al IV Concurs de Relats Eròtics 2016 en ferotge i ajustadíssima competició. En aquesta edició, de manera extraordinària, concorren dos guanyadors amb relats diferents, en idiomes diferents i amb històries diferents, com a mostra que l’erotisme es pot generar de moltes maneres inversemblants, més o menys clàssiques, més o menys innovadores.

El jurat d’aquest edició lloa dels guanyadors la precisió, riquesa de vocabulari, la desimboltura d’estil i la fluïdesa que demostren per mostrar-nos un aspecte personal de la seva percepció de l’erotisme. De la resta de relats que acomboien aquests dos guanyadors en destaquen l’originalitat i els diferents enfocaments aplicats al mateix tema, una mica tabú encara, que desperta passió i rebuig potser a parts iguals. Un mostrari, en definitiva, del calidoscopi ampli i variat que l’erotisme desperta en la ment humana. Llibre de lectura puntual, esporàdica, fragmentada, es pot seguir en cada una de les seves històries breus com a petits divertimentos de fàcil digestió.

Que la lectura us motivi i us sigui plaent!

Jordi Caballeria | Editorial Digital NEUROSI

 

Lliurament de premis i presentació del llibre

Enguany es va celebrar a la Taverneta l’acte formal de lectura de veredicte, lliurament de premis i presentació del llibre amb els relats guanyadors (dos exaequo) i setze finalistes que conformen el llibre d’aquesta quarta edició.

L’acte multitudinari, amenitzat per les actuacions del grup LSD (Santi, Laura i Eudald), ens va deixar aquest bons moments.

This slideshow requires JavaScript.

468 ad