Com llegir els llibres digitals de NEUROSI

Vols llegir un llibre digital i no saps com ho has de fer?

Has de tenir un dispositiu que permeti la lectura

Per llegir un llibre digital cal tenir un dispositiu digital que en permeti la lectura, com ara:

    • un lector de llibres electrònics (un eBook),
    • un telèfon intel·ligent (un smartphone, per exemple un iPhone o un telèfon basat en Android) ,
    • una tablet (iPad o similars),
    • o un ordinador (un PC amb alguna versio de Windows o un Apple Macintosh amb OS Mavericks).

La gama de productes Apple que és reduïda, homogènia i de funcionament idèntic entre dispositius, facilita molt la lectura.

Has de comprar el llibre digital. Però, on?

NEUROSI publica i distribueix els llibres digitals a les plataformes Apple Store i a Amazon per oferir el llibre en el format més adient per als dos principals grups de dispositius, Apple i Android (Kindle).

Comprar a Apple

Apple té un portal de venda de música, vídeo i llibres anomenat iTunes Store. S’accedeix a iTunes Store amb facilitat a través de les aplicacions específiques incorporades als mateixos dispositius Apple, que són iBooks, per a llibres, iTunes Store per a la música, i App Store per a aplicacions.

Comprar el llibre des d’un dispositiu Apple

Si tens un dispositiu Apple (un iPhone, un iPad, un iPod, o un ordinador Mac), obre l’aplicació iBooks, entra a la botiga Apple i compra el llibre que vulguis. Recorda que pots buscar directament el llibre pel seu títol per l’autor, per l’editorial, etc…

Quan compres un dispositiu Apple, durant el procés d’enregistrament del dispositiu per activar-lo es crea un usuari i una contrassenya. Amb aquest usuari i contrassenya podràs comprar els llibres (i altres productes d’Apple). L’import se’t carregarà a la targeta de crèdit que hagis especificat en crear aquest compte a Apple.

Comprar a Amazon

Amazon és un portal de vendes en general on s’hi venen llibres digitals, però, igual que passa amb Apple, també s’hi venen molts altres productes.

Per comprar a Amazon, com en els altres portals de compra per internet, cal crear un compte d’usuari. Aquest procés és senzill i ràpid. Cal donar les dades de contacte, nom i cognoms, adreça física, adreça d’email i un compte bancari o targeta de crèdit on es carregaran els imports de les compres.

Un cop creat el compte a Amazon ja es podran comprar  llibres digitals (o altres productes).

S’ha d’accedir a Amazon.es amb la identitat d’usuari i la contrassenya creades en el procés d’enregistrament, llavors es busca el llibre pel tìtol o per Editorial Digital NEUROSI i es clica al botó de comprar.

El vostre dispositiu (o dispositius si en teniu més d’un) s’actualitzarà amb el llibre comprat.

Si tens un dispositiu basat en Android

Els telèfons intel·ligents i tablets de marques no Apple es basen en la seva major part en un sistema operatiu conegut com Android. Aquest sistema és molt similar a l’iOS d’Apple, de fet n’és una còpia, per tant els eu funcionament és molt similar.

L’aplicació Kindle

Per llegir un llibre digital en un dispossitiu Android, cal tenir instal·lada l’aplicació gratuïta Kindle.

L’aplicació Kindle és gratuïta, molt versàtil i es pot instal·lar tant en un smartphone, una tablet, un ordinador amb Windows, un ordinador Mac i fins i tot en un dispositiu Apple.

En aquest enllaç podràs triar l’aplicació adequada al teu dispositiu.

Aplicacions Amazon Kindle

Vols llegir un eBook Kindle i no tens l’aplicació?

Segueix aquest enllaç.

Aplicacions Amazon Kindle

Vols llegir un iBook i no tens l’aplicació?

Segueix aquest enllaç.

Aplicacions Apple

 

468 ad