Presentació de Foc Creuat, de Caballeria & Remolins

Presentació de Foc Creuat, dos llibres en un, de Jordi Caballeria i Jordi Remolins

El llibre en paper Foc Creuat es presentarà aquest diumenge 23 de novembre a partir de les set del vespre al bar La Taverneta de Ripoll.

Conduït pel periodista i director de La Veu de Sant Joan, Joan Garcia, comptarà amb la presència dels dos autors, Jordi Caballeria i Jordi Remolins.

El projecte Foc Creuat va iniciar-se el 2011 quan a proposta de Caballeria van establir les peculiars bases que l’havien de regir. A partir d’una premissa comuna, cada autor escrivia un relat o conte. L’excusa podia ser un microconte, un poema, una notícia llegida a la premsa, una lletra d’una cançó o quatre paraules triades a l’atzar.

D’aquesta manera es van crear onze narracions per barba que després d’haver-se editat digitalment, ara l’Editorial Digital NEUROSI treu també en format paper.

El llibre té dues portades, una per cada autor, i els mateixos relats que també es poden llegir per Internet al blog de Foc Creuat on inicialment es van publicar. Les il·lustracions, tant de portada com interiors, són del dibuixant torellonenc Jordi Vilardell.

Foc Creuat està disponible en paper i també es pot comprar a iTunes i Amazon: http://www.neurosi.com/foc-creuat-el-llibre/

Us hi esperem!

Portada-FocCreuat-467x210

BAR La Taverneta

bicis pirineu

neurosicube

 

468 ad