Escolta… Sant Joan Et Parla (Edició 2014)

Un recull de relats de diversos autors de Sant Joan de les Abadesses.

Aquests relats són la base de l’espectacle que duu el mateix nom, “Escolta… Sant Joan Et Parla”, interpretat per diferents actors del SAT-Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses i que s’ha estrenat per Sant Jordi de 2014.

Compra l’edició per a Amazon clicant en aquest botó:

Amazon

Compra l’edició per a Apple clicant en aquest botó:

iTunes

Després de l’èxit de la primera edició, el SAT Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses torna a presentar l’espectacle Escolta … Sant Joan et parla.

I ho fa amb el mateix format d’origen innovador i original però canviant les persones que hi participen; repetint algun actor/actriu però canviant tots els escriptors.

Recordem com es gesta i com es mou tot l’engranatge del fet teatral. Repetim l’explicació de la primera edició:

10 persones vinculades al món cultural i que, prèviament, tenien experiències literàries, varen dir sí a escriure un petit text sobre Sant Joan de les Abadesses. El tema era lliure i tothom podia moure’s amb total llibertat.

10 persones vinculades al món teatral i que, prèviament, tenien experiències dalt de l’escenari, varen dir sí a escenificar el text que, per sorteig els tocaria prèviament. La posada en escena seria totalment lliure i no tindrien cap tipus de direcció ni ajuda: des de, simplement, llegir el text fins a escenificar-lo amb ajuda d’algun altre company o l’atrezzo – elements multimèdia que volgués.

I així ha estat i així hem concebut novament l’espectacle que es va representar per una única vegada el dia 26 d’abril de 2014, pels volts de Sant Jordi, al Teatre Centre de la nostra vila. Com en la primera edició, aquell dia es va aixecar el teló i es va veure un muntatge que ningú havia vist abans, ningú havia dirigit i ningú havia canalitzat la seva marxa. Només, des la direcció del teatre, prèvia lectura dels textos, es va concretar l’ordre d’aparició en escena. En definitiva, una estrena per a tothom.

Però, aquest projecte teatral, tan efímer com és, volíem que el que van gaudir els espectadors aquell dia, ho poguéssim retenir al llarg dels anys.

I, per això, amb la inestimable col·laboració de l’Editorial Digital NEUROSI, hem pogut aconseguir aquest recull que perviurà en el record.

Només, calen repetir les frases de presentació de l’edició de l’any passat:

Llegiu-los, rellegiu-los, rememoreu l’espectacle o gaudiu-los per primera vegada. Però sempre pensant que són textos que estan al servei de la nostra cultura i de la memòria de Sant Joan de les Abadesses.

Josep Garriga | Director del SAT-Teatre Centre

escolta-2014-portada-ByNEUROSI

Vols llegir l’Edició de 2013? Fes clic aquí.

468 ad